četvrtak, 25. lipnja 2015.

Nautičarska odjeća najviše kvalitete

Henri Lloyd je osnovan 1963. godine u Manchesteru u Engleskoj. G. Henri, kao što je poznato, osnovao je tvrtku na načelima poštenja, integriteta i slobode i to su načela koja su temelji Henri Lloyd marke i danas. Tvrtka danas posvećena je opremanju jedriličara pružajući im opremu koja će im osigurati zaštitu bez žrtvovanja udobnosti. Ovi proizvodi su dizajnirani kako bi jedriličari (nautičari) ostali suhi, čak i u najgorim uvjetima.

Henri Lloyd UK konstantno radi na novim tehnologijama za Henri Lloyd jakne i hlače za jedrenje i nautiku. Henri Lloyd nautičarska odjeća linije namijenjene za utrke su oblikovani kako bi se smanjio utjecaj vjetra. Za jedrenje u lošim vremenskim uvjetima, Henri Lloyd pripremio je Optivision kapuljače, koje omogućuju jedriličaru sjajan vidokrug, zadržavajući maksimalnu vodootpornu zaštitu.

Sa više od 50 godina radnog staža i iskustva u dizajniranju, možete računati na Henri Lloyd odjeću za jedriličare (nautičare) i znati da ćete ostati suhi bez obzira na kakve vremenske uvjete naišli. Henri Lloyd nautičarske jakne i hlače su testirani u laboratoriju i na vodi. Kada nosite Henri Lloyd jaknu, možete biti mirni znajući da su te jakne za jedrenje napravljene od tehničke tkanine koja će izdržati tisuće ciklusa trenja, kao i višestruka preplovljavanja oceana.

Nema komentara:

Objavi komentar